PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1971 | 22 | 1 |

Tytuł artykułu

Zmiany w oznaczanej in vitro strawności białka mleka poddanego niektórym procesom technologicznym

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Peremeny v opredeljaemoi in vitro perevarivaemosti belka moloka podvertnutogo tehnologiceskim orocessom
EN
Changes in the „in vitro” enzymatic digestion of milk proteins subjected to various technological processing

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

22

Numer

1

Opis fizyczny

s.87-96,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii i Higieny Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii i Higieny Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii i Higieny Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b26e8618-df48-4ee3-b5ab-867a6444a4d3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.