Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1971
|
22
|
1
|
Tytuł artykułu
Zmiany w oznaczanej in vitro strawności białka mleka poddanego niektórym procesom technologicznym
Autorzy
Pronczuk A.
,
Smulska Z.
,
Bartnik J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Peremeny v opredeljaemoi in vitro perevarivaemosti belka moloka podvertnutogo tehnologiceskim orocessom
EN
Changes in the „in vitro” enzymatic digestion of milk proteins subjected to various technological processing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1971
Tom
22
Numer
1
Opis fizyczny
s.87-96,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pronczuk A.
Katedra Technologii i Higieny Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Smulska Z.
Katedra Technologii i Higieny Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Bartnik J.
Katedra Technologii i Higieny Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b26e8618-df48-4ee3-b5ab-867a6444a4d3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.