PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 39 | 4 |
Tytuł artykułu

Występowanie azotanów i azotynów w żywności. Cz. III. Warzywa i ziemniaki

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
WYSTUPLENIE NITRATOW I NITRITOW W PISHHI. Ch. III. Owoshhi i kartofel’
EN
NITRATES AND NITRITES IN FOOD Part III. Vegetables and potatoes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
39
Numer
4
Opis fizyczny
s.291-296,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-723301bc-c068-42bb-bc45-fde23bb32fce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.