PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 39 | 4 |

Tytuł artykułu

Występowanie azotanów i azotynów w żywności. Cz. III. Warzywa i ziemniaki

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
WYSTUPLENIE NITRATOW I NITRITOW W PISHHI. Ch. III. Owoshhi i kartofel’
EN
NITRATES AND NITRITES IN FOOD Part III. Vegetables and potatoes

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

39

Numer

4

Opis fizyczny

s.291-296,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-723301bc-c068-42bb-bc45-fde23bb32fce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.