Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1988
|
39
|
4
|
Tytuł artykułu
Występowanie azotanów i azotynów w żywności. Cz. III. Warzywa i ziemniaki
Autorzy
Karlowski K.
,
Klosinska J.
,
Oliwa G.
,
Jamborowicz K.
,
Kahl S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
WYSTUPLENIE NITRATOW I NITRITOW W PISHHI. Ch. III. Owoshhi i kartofel’
EN
NITRATES AND NITRITES IN FOOD Part III. Vegetables and potatoes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
azotyny
azotany
warzywa szklarniowe
nawozy mineralne
zanieczyszczenia zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1988
Tom
39
Numer
4
Opis fizyczny
s.291-296,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Karlowski K.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
Klosinska J.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
Oliwa G.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
Jamborowicz K.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
Kahl S.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-723301bc-c068-42bb-bc45-fde23bb32fce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.