Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2014
|
22
|
11
|
Tytuł artykułu
Alergenne składniki żółtka jaja
Autorzy
Dymek M.
,
Skiba T.
Warianty tytułu
EN
Allergenic components of egg yolk
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
zoltko jaja
alergeny pokarmowe
alergie pokarmowe
jaja
lipoproteiny
foswityna
immunoglobuliny
mechanizm dzialania
apowiteleniny
alfa-liwetyna
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2014
Tom
22
Numer
11
Opis fizyczny
s.14-17,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dymek M.
Katedra Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Skiba T.
Katedra Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-474279b8-fc43-4bc4-8216-595acdb0b5ce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.