PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2014 | 22 | 11 |

Tytuł artykułu

Alergenne składniki żółtka jaja

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Allergenic components of egg yolk

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

22

Numer

11

Opis fizyczny

s.14-17,tab.,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
  • Katedra Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-474279b8-fc43-4bc4-8216-595acdb0b5ce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.