PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 47 | 3 |
Tytuł artykułu

Wpływ sposobu gotowania mrożonego brokuła i kalafiora na właściwości przeciwutleniające i jakość sensoryczną

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Effect of various cooking methods on antioxidant activity and sensory quality of deep-frozen broccoli and cauliflowers
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
47
Numer
3
Opis fizyczny
s.643-648,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, pl.Cieszyński 1, 10-719 Olsztyn
autor
  • Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, pl.Cieszyński 1, 10-719 Olsztyn
  • Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-282694b9-dbc3-46e4-af9e-c7513f907c85
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.