PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 47 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ sposobu gotowania mrożonego brokuła i kalafiora na właściwości przeciwutleniające i jakość sensoryczną

Warianty tytułu

EN
Effect of various cooking methods on antioxidant activity and sensory quality of deep-frozen broccoli and cauliflowers

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

47

Numer

3

Opis fizyczny

s.643-648,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, pl.Cieszyński 1, 10-719 Olsztyn
autor
  • Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, pl.Cieszyński 1, 10-719 Olsztyn
  • Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-282694b9-dbc3-46e4-af9e-c7513f907c85
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.