PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 67 | 3 |
Tytuł artykułu

Oznaczanie kofeiny w napojach bezalkoholowych metodą HPLC z wykorzystaniem różnych sposobów przygotowania próbek

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Determination of the caffeine content in soft drinks by HPLC method using different ways of preparing samples
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
67
Numer
3
Opis fizyczny
s.64-73,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Oddział Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Poznań
autor
  • Oddział Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Poznań
  • Oddział Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Poznań
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1eedcda3-535d-4ff4-904a-583e45e896a4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.