PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1956 | 07 | 3 |
Tytuł artykułu

Siła pędna drożdży piekarnianych suszonych w zależności od czasu i warunków przechowywania

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The leavening power of dried baking yeast depending on time and the conditions of storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
07
Numer
3
Opis fizyczny
s.193-208,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Oddział Badania Żywności, Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-062cc3e4-b5a2-4c81-b127-cde38e80d9e5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.