PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1956 | 07 | 3 |

Tytuł artykułu

Siła pędna drożdży piekarnianych suszonych w zależności od czasu i warunków przechowywania

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The leavening power of dried baking yeast depending on time and the conditions of storage

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

07

Numer

3

Opis fizyczny

s.193-208,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Oddział Badania Żywności, Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-062cc3e4-b5a2-4c81-b127-cde38e80d9e5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.