Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1956
|
07
|
3
|
Tytuł artykułu
Siła pędna drożdży piekarnianych suszonych w zależności od czasu i warunków przechowywania
Autorzy
Jasinska M.C.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The leavening power of dried baking yeast depending on time and the conditions of storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
drozdze piekarskie
drozdze suszone
czas przechowywania
warunki przechowywania
badania naukowe
EN
dried yeast
baker's yeast
storage time
storage condition
scientific research
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1956
Tom
07
Numer
3
Opis fizyczny
s.193-208,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jasinska M.C.
Oddział Badania Żywności, Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-062cc3e4-b5a2-4c81-b127-cde38e80d9e5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.