PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1962 | 13 | 5 |
Tytuł artykułu

Skład aminokwasowy białek grzybów jadalnych. Cz. I. Oznaczanie jakościowe

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Aminokislotnyjj sostav belkov v s'edobnykh gribakh
EN
Amino acid composition of edible mushrooms' proteins
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
13
Numer
5
Opis fizyczny
s.467-471,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-04a6e96e-3757-4d17-917b-5c152fb45db0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.