Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1962
|
13
|
5
|
Tytuł artykułu
Skład aminokwasowy białek grzybów jadalnych. Cz. I. Oznaczanie jakościowe
Autorzy
Szymczak J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Aminokislotnyjj sostav belkov v s'edobnykh gribakh
EN
Amino acid composition of edible mushrooms' proteins
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
grzyby jadalne
borowiki
pieczarki
kurki
bialka
sklad aminokwasowy
oznaczanie
elektroforeza bibulowa
hydroliza
chromatogramy
EN
mushroom
protein
amino acid composition
paper electrophoresis
hydrolysis
chromatography
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1962
Tom
13
Numer
5
Opis fizyczny
s.467-471,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szymczak J.
Katedra Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-04a6e96e-3757-4d17-917b-5c152fb45db0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.