PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1962 | 13 | 5 |

Tytuł artykułu

Skład aminokwasowy białek grzybów jadalnych. Cz. I. Oznaczanie jakościowe

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Aminokislotnyjj sostav belkov v s'edobnykh gribakh
EN
Amino acid composition of edible mushrooms' proteins

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

13

Numer

5

Opis fizyczny

s.467-471,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-04a6e96e-3757-4d17-917b-5c152fb45db0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.