PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2008 | 11 | 1[156] |

Tytuł artykułu

Effect of post-drying method on selected properties of potato chips

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Wpływ różnych metod dosuszania na wybrane właściwości czipsów ziemniaczanych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

11

Numer

Opis fizyczny

p.91-100,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Storage and Technology, Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Norwida 25, 53-375 Wroclaw, Poland
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-e5f9da9d-cdc2-4323-838c-9eabb7928b64
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.