Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2008
|
11
|
1[156]
|
Tytuł artykułu
Effect of post-drying method on selected properties of potato chips
Autorzy
Kita A.
,
Figiel A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ różnych metod dosuszania na wybrane właściwości czipsów ziemniaczanych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
post-drying method
potato chips property
potato chips
fat content
food texture
colour
sensory assessment
food technology
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
1[156]
Opis fizyczny
p.91-100,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kita A.
Department of Food Storage and Technology, Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Norwida 25, 53-375 Wroclaw, Poland
autor
Figiel A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-e5f9da9d-cdc2-4323-838c-9eabb7928b64
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.