Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2006
|
50
|
06 Wody i Napoje. Dod.Spec.
|
Tytuł artykułu
Napoje funkcjonalne - potencjał do wykorzystania. Opinie międzynarodowych ekspertów
Autorzy
Lazarowicz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc funkcjonalna
napoje funkcjonalne
eksperci
opinie
zdrowie czlowieka
Mellentin Julian
Verchuren Paulus
Luders Aleksander
EN
functional food
functional beverage
expert
opinion
human health
Mellentin Julian
Verchuren Paulus
Luders Aleksander
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2006
Tom
50
Numer
06 Wody i Napoje. Dod.Spec.
Opis fizyczny
s.9
Twórcy
autor
Lazarowicz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-d0ef490f-4c9f-4b08-9dd8-ac96a1554c87
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.