Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2008
|
11
|
1[156]
|
Tytuł artykułu
Characteristics of sensory quality and profile of popular market semi-coarse ground sausages
Autorzy
Makala H.
,
Tyszkiewicz S.
,
Wawrzyniewicz M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Charakterystyka jakości i profilu sensorycznego popularnych rynkowych kiełbas średnio rozdrobnionych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
sensory quality
sensory profile
popular sausage
market
semi-coarse ground sausage
chemical composition
raw material composition
network trade
nutritional value
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
1[156]
Opis fizyczny
p.117-130,fig.,ref.
Twórcy
autor
Makala H.
Meat and Fat Research Institute, Jubilerska 4, 04-190 Warsaw, Poland
autor
Tyszkiewicz S.
autor
Wawrzyniewicz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-cd75f3a5-b411-4eb6-a5a8-9b56511fe519
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.