PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2008 | 11 | 1[156] |

Tytuł artykułu

Characteristics of sensory quality and profile of popular market semi-coarse ground sausages

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Charakterystyka jakości i profilu sensorycznego popularnych rynkowych kiełbas średnio rozdrobnionych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

11

Numer

Opis fizyczny

p.117-130,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Meat and Fat Research Institute, Jubilerska 4, 04-190 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-cd75f3a5-b411-4eb6-a5a8-9b56511fe519
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.