Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
2005
|
22
|
2
|
Tytuł artykułu
Wpływ warunków termicznych i systemu żywienia na kształtowanie się wybranych parametrów jakościowych mięsa kurcząt brojlerów
Autorzy
Sosnowka-Czajka E.
,
Skomorucha I.
,
Herbut E.
Warianty tytułu
EN
Effect of thermal conditions and feeding system on some quality parameters of broiler chicken meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
drob
brojlery kurze
warunki utrzymania zwierzat
mikroklimat
temperatura powietrza
temperatura podwyzszona
systemy zywieniowe
dawki pokarmowe
poziom energii
wydajnosc rzezna
mieso drobiowe
jakosc
odczyn miesa
miesnie piersiowe
miesnie nog
sklad chemiczny
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
Rocznik
2005
Tom
22
Numer
2
Opis fizyczny
s.429-433,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sosnowka-Czajka E.
Dział Technologii, Ekologii i Ekonomiki Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki, 32-083 Balice k. Krakowa
autor
Skomorucha I.
autor
Herbut E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-bbc575a6-923e-4ee5-84ce-cb61e1a50a96
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.