PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 22 | 2 |
Tytuł artykułu

Wpływ warunków termicznych i systemu żywienia na kształtowanie się wybranych parametrów jakościowych mięsa kurcząt brojlerów

Warianty tytułu
EN
Effect of thermal conditions and feeding system on some quality parameters of broiler chicken meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
22
Numer
2
Opis fizyczny
s.429-433,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Dział Technologii, Ekologii i Ekonomiki Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki, 32-083 Balice k. Krakowa
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-bbc575a6-923e-4ee5-84ce-cb61e1a50a96
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.