PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 22 | 2 |

Tytuł artykułu

Wpływ warunków termicznych i systemu żywienia na kształtowanie się wybranych parametrów jakościowych mięsa kurcząt brojlerów

Warianty tytułu

EN
Effect of thermal conditions and feeding system on some quality parameters of broiler chicken meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

22

Numer

2

Opis fizyczny

s.429-433,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Dział Technologii, Ekologii i Ekonomiki Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki, 32-083 Balice k. Krakowa
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-bbc575a6-923e-4ee5-84ce-cb61e1a50a96
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.