PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2008 | 11 | 2[157] |

Tytuł artykułu

Wpływ dodatku produktów z amarantusa na cechy tekstury miękiszu pieczywa

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Effect of amaranth products addition on wheat bread crumb texture

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

11

Numer

Opis fizyczny

s.499-508,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Eksploatacji Maszyn Przemysłu Spożywczego, Akademia Rolnicza, ul.Doświadczalna 44, 20-280 Lublin
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-ad6ec641-4ffa-46d7-8f7b-d4e8ed33db47
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.