Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2008
|
11
|
2[157]
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku produktów z amarantusa na cechy tekstury miękiszu pieczywa
Autorzy
Rozylo R
,
Laskowski J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Effect of amaranth products addition on wheat bread crumb texture
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
pieczywo
chleb
miekisz
tekstura zywnosci
dodatki do zywnosci
szarlat
maka z szarlatu
jakosc pieczywa
EN
bread
bread crumb
food texture
food additive
amaranth
amaranth flour
bread quality
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
2[157]
Opis fizyczny
s.499-508,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rozylo R
Katedra Eksploatacji Maszyn Przemysłu Spożywczego, Akademia Rolnicza, ul.Doświadczalna 44, 20-280 Lublin
autor
Laskowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-ad6ec641-4ffa-46d7-8f7b-d4e8ed33db47
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.