Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
2009
|
11
|
Tytuł artykułu
Dynamika procesu marynowania mięsa rozmrożonych śledzi bałtyckich i atlantyckich
Autorzy
Szymczak M.
,
Kolakowski E.
,
Tokarczyk G.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The marinating process dynamics of meat of thawed baltic and atlantic herring
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
ryby
sledzie
sledz baltycki
sledz atlantycki
ryby mrozone
mieso ryb
przetworstwo rybne
marynowanie
marynaty rybne
zwiazki azotowe
dojrzewanie miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
Rocznik
2009
Tom
11
Opis fizyczny
s.83-93,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szymczak M.
Katedra Technologii Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, ul.Papieża Pawła VI, 71–459 Szczecin
autor
Kolakowski E.
autor
Tokarczyk G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-9bd556b1-43bf-4e1a-aa5b-0e88d8a08198
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.