PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 11 |

Tytuł artykułu

Dynamika procesu marynowania mięsa rozmrożonych śledzi bałtyckich i atlantyckich

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The marinating process dynamics of meat of thawed baltic and atlantic herring

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

11

Opis fizyczny

s.83-93,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, ul.Papieża Pawła VI, 71–459 Szczecin
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-9bd556b1-43bf-4e1a-aa5b-0e88d8a08198
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.