Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
1999
|
43
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku pełnotłustych nasion lnu na skład kwasów tłuszczowych oraz walory smakowe mięsa jagnięcego
Autorzy
Michalec-Dobija J.
,
Pietras M.
,
Barowicz T.
Warianty tytułu
EN
Effect of full fat flaxseed supplemented on fatty acids composition and palatability of lamb meat
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso jagniece
sklad kwasow tluszczowych
walory smakowe
ocena organoleptyczna
jagnieta
zywienie zwierzat
mieszanki paszowe
komponenty mieszanek
nasiona oleiste
len
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
1999
Tom
43
Opis fizyczny
s.389-391,tab.
Twórcy
autor
Michalec-Dobija J.
Zootechniczny Zakład Doświadczalny Instytutu Zootechniki, Lipowa
autor
Pietras M.
autor
Barowicz T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-6e94a644-eefc-46ea-bfa4-5d7501aa1bdb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.