PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2008 | 11 | 1[156] |

Tytuł artykułu

Studies on hydration of muscle and connective tissue proteins of pork meat

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Badania uwodnienia białek mięśniowych i łącznotkankowych mięsa świń

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

11

Numer

Opis fizyczny

p.263-270,ref.

Twórcy

  • Meat and Fat Research Institute, Jubilerska 4, 04-190 Warsaw, Poland
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-5f6770a5-dd70-450a-b45f-26224a5c8f84
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.