Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2008
|
11
|
1[156]
|
Tytuł artykułu
Studies on hydration of muscle and connective tissue proteins of pork meat
Autorzy
Tyszkiewicz S.
,
Wawrzyniewicz M.
,
Strzelecki J.
,
Borys A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Badania uwodnienia białek mięśniowych i łącznotkankowych mięsa świń
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
hydration
muscle tissue
connective tissue
tissue protein
pork meat
protein
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
1[156]
Opis fizyczny
p.263-270,ref.
Twórcy
autor
Tyszkiewicz S.
Meat and Fat Research Institute, Jubilerska 4, 04-190 Warsaw, Poland
autor
Wawrzyniewicz M.
autor
Strzelecki J.
autor
Borys A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-5f6770a5-dd70-450a-b45f-26224a5c8f84
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.