PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | 22 |
Tytuł artykułu

Zawartość cukrów w wybranych gatunkach warzyw - parametr jakości

Warianty tytułu
EN
Sugar content in selected species of vegetables - character of quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Numer
22
Opis fizyczny
s.241-244,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Chemii, Akademia Rolnicza im.Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu, Poznań
autor
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-3df10ed8-5353-481c-a0c4-9b790da2d70a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.