Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2003
|
22
|
Tytuł artykułu
Zawartość cukrów w wybranych gatunkach warzyw - parametr jakości
Autorzy
Stachowiak J.
,
Gasecka M.
,
Krzesinski W.
,
Knaflewski M.
,
Golcz A.
,
Markiewicz B.
,
Kujawski P.
Warianty tytułu
EN
Sugar content in selected species of vegetables - character of quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2003
Numer
22
Opis fizyczny
s.241-244,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stachowiak J.
Katedra Chemii, Akademia Rolnicza im.Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu, Poznań
autor
Gasecka M.
autor
Krzesinski W.
autor
Knaflewski M.
autor
Golcz A.
autor
Markiewicz B.
autor
Kujawski P.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-3df10ed8-5353-481c-a0c4-9b790da2d70a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.