PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 44 | 3 |

Tytuł artykułu

Jakość pieczywa pozyskiwanego z surowców ekologicznych

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Quality of bread made from organic raw materials

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

44

Numer

3

Opis fizyczny

s.828-833,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością, Akademia Morska w Gdyni, ul.Morska 81-87, 81-225 Gdynia

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-3ac5bdd0-10cc-4a62-ba6f-83cfcddcdd34
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.