Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2011
|
44
|
3
|
Tytuł artykułu
Jakość pieczywa pozyskiwanego z surowców ekologicznych
Autorzy
Borkowska B.
Warianty tytułu
EN
Quality of bread made from organic raw materials
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2011
Tom
44
Numer
3
Opis fizyczny
s.828-833,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Borkowska B.
Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością, Akademia Morska w Gdyni, ul.Morska 81-87, 81-225 Gdynia
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-3ac5bdd0-10cc-4a62-ba6f-83cfcddcdd34
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.