PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1998 | 36 |

Tytuł artykułu

Właściwości sensoryczne bulionu i mięsa brojlerów przepiórczych żywionych dietami z udziałem oligosacharydów łubinu lub flavomycyny

Warianty tytułu

EN
Sensory attractiveness of bouillon and meat of quail broilers fed diet containing oligosaccharides of lupine or flavomycine

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

36

Opis fizyczny

s.377-382,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Oceny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-343e6891-f823-4ef7-8724-f3a7e6ad403b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.