Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
1998
|
36
|
Tytuł artykułu
Właściwości sensoryczne bulionu i mięsa brojlerów przepiórczych żywionych dietami z udziałem oligosacharydów łubinu lub flavomycyny
Autorzy
Gardzielewska J.
,
Tarasewicz Z.
,
Danczak A.
,
Kwiecien J.
,
Goluch-Koniuszy Z.
,
Pulwer-Kaca M.
Warianty tytułu
EN
Sensory attractiveness of bouillon and meat of quail broilers fed diet containing oligosaccharides of lupine or flavomycine
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
drob
przepiorki japonskie
brojlery przepiorcze
zywienie zwierzat
oligosacharydy
flawomycyna
mieso przepiorcze
bulion z przepiorek
jakosc
wlasciwosci sensoryczne
barwa
zapach
kruchosc miesa
soczystosc
smakowitosc
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
1998
Tom
36
Opis fizyczny
s.377-382,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gardzielewska J.
Katedra Oceny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
autor
Tarasewicz Z.
autor
Danczak A.
autor
Kwiecien J.
autor
Goluch-Koniuszy Z.
autor
Pulwer-Kaca M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-343e6891-f823-4ef7-8724-f3a7e6ad403b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.