PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2008 | 60 | 2 |
Tytuł artykułu

Czynniki zakaźne w żywności pochodzenia zwierzęcego

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Infectious factors in food of animal origin
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
60
Numer
2
Opis fizyczny
s.17-26,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-3435a4eb-5a34-499d-ada1-6d0f5497048a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.