Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
2008
|
60
|
2
|
Tytuł artykułu
Czynniki zakaźne w żywności pochodzenia zwierzęcego
Autorzy
Osek J.
Warianty tytułu
EN
Infectious factors in food of animal origin
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc pochodzenia zwierzecego
bezpieczenstwo zywnosci
zdrowie czlowieka
zakazenia pokarmowe
czynniki chorobotworcze
Campylobacter
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
Rocznik
2008
Tom
60
Numer
2
Opis fizyczny
s.17-26,bibliogr.
Twórcy
autor
Osek J.
Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-3435a4eb-5a34-499d-ada1-6d0f5497048a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.