PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2008 | 60 | 2 |

Tytuł artykułu

Czynniki zakaźne w żywności pochodzenia zwierzęcego

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Infectious factors in food of animal origin

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

60

Numer

2

Opis fizyczny

s.17-26,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-3435a4eb-5a34-499d-ada1-6d0f5497048a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.