PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1986 | 19 | 2 |
Tytuł artykułu

Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz.VIII. Zawartość ołowiu, kadmu, cynku, miedzi, wanadu, kobaltu i litu w przetworach warzywnych i owocowych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Issledovanija soderzhimosti nekotorykh khimicheskikh ehlementov v produktakh pitanija otechestvennogo proiskhozhdenija
EN
Studies on some trace elements content in food-stuffs of home growth. Part VIII. Lead, cadmium, zinc, copper, vanadium, cobalt, and lithium content in vegetable and fruit preserves
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
19
Numer
2
Opis fizyczny
s.77-83,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Bromatologii, Instytut Analizy i Technologii Farmaceutycznej, Akademia Medyczna w Lublinie, ul.Staszica 4, 20-081 Lublin
autor
  • Zakład Bromatologii, Instytut Analizy i Technologii Farmaceutycznej, Akademia Medyczna w Lublinie, ul.Staszica 4, 20-081 Lublin
autor
  • Zakład Bromatologii, Instytut Analizy i Technologii Farmaceutycznej, Akademia Medyczna w Lublinie, ul.Staszica 4, 20-081 Lublin
autor
  • Zakład Bromatologii, Instytut Analizy i Technologii Farmaceutycznej, Akademia Medyczna w Lublinie, ul.Staszica 4, 20-081 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fabb42d7-56ed-4579-ac24-75e7978502eb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.