PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1986 | 19 | 2 |

Tytuł artykułu

Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz.VIII. Zawartość ołowiu, kadmu, cynku, miedzi, wanadu, kobaltu i litu w przetworach warzywnych i owocowych

Warianty tytułu

RU
Issledovanija soderzhimosti nekotorykh khimicheskikh ehlementov v produktakh pitanija otechestvennogo proiskhozhdenija
EN
Studies on some trace elements content in food-stuffs of home growth. Part VIII. Lead, cadmium, zinc, copper, vanadium, cobalt, and lithium content in vegetable and fruit preserves

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

19

Numer

2

Opis fizyczny

s.77-83,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Bromatologii, Instytut Analizy i Technologii Farmaceutycznej, Akademia Medyczna w Lublinie, ul.Staszica 4, 20-081 Lublin
autor
  • Zakład Bromatologii, Instytut Analizy i Technologii Farmaceutycznej, Akademia Medyczna w Lublinie, ul.Staszica 4, 20-081 Lublin
autor
  • Zakład Bromatologii, Instytut Analizy i Technologii Farmaceutycznej, Akademia Medyczna w Lublinie, ul.Staszica 4, 20-081 Lublin
autor
  • Zakład Bromatologii, Instytut Analizy i Technologii Farmaceutycznej, Akademia Medyczna w Lublinie, ul.Staszica 4, 20-081 Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-fabb42d7-56ed-4579-ac24-75e7978502eb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.