PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1970 | 103 |
Tytuł artykułu

Elektroforetyczny rozdział białek sarkoplazmatycznych w mięsie normalnym i wodnistym

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Distribution of sarcoplasmic protein in normal and pale, soft and exudative (PSE) meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
103
Opis fizyczny
s.161-166,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Mięsoznawstwa, Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt – Polska Akademia Nauk, Bydgoszcz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f9403d01-ef8b-4a9c-ae30-4e4e1f66a4e8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.