PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1970 | 103 |

Tytuł artykułu

Elektroforetyczny rozdział białek sarkoplazmatycznych w mięsie normalnym i wodnistym

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Distribution of sarcoplasmic protein in normal and pale, soft and exudative (PSE) meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

103

Opis fizyczny

s.161-166,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Mięsoznawstwa, Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt – Polska Akademia Nauk, Bydgoszcz

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f9403d01-ef8b-4a9c-ae30-4e4e1f66a4e8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.