PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 02 | 4 |
Tytuł artykułu

Meal importance and preference for types of dishes in the transition economy of Bulgaria

Warianty tytułu
PL
Znaczenie upodobań konsumentów pod względem rodzajów oferowanych posiłków po transformacji gospodarczej w Bułgarii
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
02
Numer
4
Opis fizyczny
p.316-320,ref
Twórcy
  • University of Georgia, USA
autor
  • University of Georgia, USA
autor
  • University of Georgia, USA
autor
  • Canning Research Institute, Bulgaria
  • University of Georgia, USA
autor
  • University of Georgia, USA
autor
  • Canning Research Institute, Bulgaria
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f893a0b3-ee71-4899-9493-bb78d611bf5e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.