PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 02 | 4 |

Tytuł artykułu

Meal importance and preference for types of dishes in the transition economy of Bulgaria

Warianty tytułu

PL
Znaczenie upodobań konsumentów pod względem rodzajów oferowanych posiłków po transformacji gospodarczej w Bułgarii

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

02

Numer

4

Opis fizyczny

p.316-320,ref

Twórcy

  • University of Georgia, USA
autor
  • University of Georgia, USA
autor
  • University of Georgia, USA
autor
  • Canning Research Institute, Bulgaria
  • University of Georgia, USA
autor
  • University of Georgia, USA
autor
  • Canning Research Institute, Bulgaria

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f893a0b3-ee71-4899-9493-bb78d611bf5e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.