Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2002
|
16
|
Tytuł artykułu
Skład chemiczny i właściwości fizykochemiczne mięsa tuczników w zależności od pochodzenia białka w mieszankach paszowych
Autorzy
Sobotka W.
,
Antoszkiewicz Z.
Warianty tytułu
EN
Chemical composition and physicochemical value of meat of fattening pigs depending on origin of protein in feed mixtures
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso wieprzowe
jakosc
sklad chemiczny
wlasciwosci fizykochemiczne
czynniki zywieniowe
pasze
mieszanki pelnoporcjowe
zrodla bialka
poekstrakcyjna sruta sojowa
poekstrakcyjna sruta rzepakowa dwuzerowa
nasiona straczkowe
bobik
groch
tuczniki
zywienie zwierzat
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2002
Numer
16
Opis fizyczny
s.71-73,tab.
Twórcy
autor
Sobotka W.
Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Antoszkiewicz Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f802aea5-8367-4f32-a349-cef8774839b8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.