PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2002 | 16 |

Tytuł artykułu

Skład chemiczny i właściwości fizykochemiczne mięsa tuczników w zależności od pochodzenia białka w mieszankach paszowych

Warianty tytułu

EN
Chemical composition and physicochemical value of meat of fattening pigs depending on origin of protein in feed mixtures

Języki publikacji

PL EN

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

16

Opis fizyczny

s.71-73,tab.

Twórcy

autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f802aea5-8367-4f32-a349-cef8774839b8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.