Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
5-hydroxymethylfurfural as a quality indicator of deep-fat frying oils
Autorzy
Goncuoglu N.
,
Gokmen V.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
5-hydroxymethylfurfural
quality indicator
fat
frying
oil
Maillard reaction
chemical reaction
contaminant
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.44
Twórcy
autor
Goncuoglu N.
Food Engineering Department, Hacettepe University, Beytepe, Ankara, Turkey
autor
Gokmen V.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f6824d7f-5224-4f8c-b75a-499265c743b3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.