PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1971 | 20 |
Tytuł artykułu

Wpływ procesów technologicznych na układ polifenole-kwas askorbinowy w produktach z dzikiej róży

Warianty tytułu
RU
Vliyaniye tekhnologicheskikh protsessov na sistemu polifenoly-askorbinovaya kislota v produktakh shipovnika
EN
The influence of technological processes on the ascorbic acid-polyphenolic compounds system in foodstuffs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
20
Opis fizyczny
s.51-62,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, SGGW, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, SGGW, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, SGGW, Warszawa
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, SGGW, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f4b8a7ff-c812-4c92-87b7-59373b348276
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.