Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1971
|
20
|
Tytuł artykułu
Wpływ procesów technologicznych na układ polifenole-kwas askorbinowy w produktach z dzikiej róży
Autorzy
Lewicki P.
,
Mrozewski S.
,
Grochocka U.
,
Chotkowska A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Vliyaniye tekhnologicheskikh protsessov na sistemu polifenoly-askorbinovaya kislota v produktakh shipovnika
EN
The influence of technological processes on the ascorbic acid-polyphenolic compounds system in foodstuffs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1971
Tom
20
Opis fizyczny
s.51-62,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lewicki P.
Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, SGGW, Warszawa
autor
Mrozewski S.
Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, SGGW, Warszawa
autor
Grochocka U.
Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, SGGW, Warszawa
autor
Chotkowska A.
Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, SGGW, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f4b8a7ff-c812-4c92-87b7-59373b348276
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.