PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1971 | 20 |

Tytuł artykułu

Wpływ procesów technologicznych na układ polifenole-kwas askorbinowy w produktach z dzikiej róży

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Vliyaniye tekhnologicheskikh protsessov na sistemu polifenoly-askorbinovaya kislota v produktakh shipovnika
EN
The influence of technological processes on the ascorbic acid-polyphenolic compounds system in foodstuffs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

20

Opis fizyczny

s.51-62,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, SGGW, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, SGGW, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, SGGW, Warszawa
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, SGGW, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f4b8a7ff-c812-4c92-87b7-59373b348276
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.