PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1992 | 19[150] |
Tytuł artykułu

Wpływ taniny i mieszaniny taniny z fosforanem trisodowym na rozpuszczalność białek, uwalnianie się aldehydu mrówkowego oraz właściwości fizyczne farszów z dorszy bałtyckich w zamrażalniczym utrwalaniu

Warianty tytułu
EN
Effect of tanine and tanine-trisodium phosphate mixture on protein solubility, formaldehyde content and physical properties of Baltic cod minces during frozen storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
Opis fizyczny
s.93-100,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Technologii Zabezpieczenia Surowców Rybnych, Akademia Rolnicza, ul.Kazimierza Królewicza 4, 71-550 Szczecin
autor
  • Katedra Technologii Zabezpieczenia Surowców Rybnych, Akademia Rolnicza, ul.Kazimierza Królewicza 4, 71-550 Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f4ab61a8-ced5-4479-825a-4681e1c75046
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.